A Felvételi honlap ITT , Facebook oldalunk pedig ITT érhető el | Moodle | CooSpace | etr | Intra | Szervezeti felépítés | Telefonkönyv | Oldaltérkép | PTE | FEEK

Kecskeméti Regionális Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Központ

Új egyetemi kutató- és képzési központot hozott létre Kecskeméten a PTE FEEK, így a jövőben lehetőség nyílik arra, hogy a Karunk levelező mesterképzési szakjaira felvételt nyert hallgatók immár Kecskeméten is bekapcsolódhassanak az egyetemi képzésekbe. A pécsi székhelyen induló mesterképzésekhez megfelelő létszám esetén kiegészítő foglalkozásokat biztosítunk a kecskeméti Inkubátorházban. Kapcsolódó hírek ITT.

Kecskeméti Regionális Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Központ

  

Kecskeméti Inkubátorház

6000 Kecskemét, Ipoly utca 1/A.

Telefon: 72/ 501-500/ 22572 mell.  Fax: 72/ 251-100

E-mail: felveteli@feek.pte.hu 

Vezető:  Dr. habil Szécsi Gábor CSc, tanszékvezető, intézetigazgató-helyettes egyetemi docens

A Központhoz kapcsolódó aktuális hírek elérhetők ITT.

 

A Központról:

2013-ban új egyetemi kutató- és képzési központot hozott létre Kecskeméten a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara. A Kecskeméti Regionális Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Központ néven megalapított intézményi egység egy, a Bács-Kiskun Megyei Angol-Magyar Kisvállalkozási Alapítvánnyal, a Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesületével és az Önkonet Kft-vel kötött együttműködési megállapodás értelmében 2013. május 30-án kezdte meg működését a Bács-Kiskun Megyei Angol-Magyar Kisvállalkozási Alapítvány Inkubátorházában. A Központ a jövőben lehetőséget kínál arra, hogy a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karának levelező mesterképzési, levelező felsőoktatási szakképzési és levelező szakirányú továbbképzési szakjaira felvételt nyert hallgatók immár Kecskeméten is bekapcsolódhassanak az egyetemi képzésekbe. Az egyetem vállalja, hogy a pécsi székhelyen induló mesterképzésekhez és szakirányú továbbképzésekhez megfelelő létszám esetén kiegészítő foglalkozásokat biztosít a kecskeméti Inkubátorházban.

A Központ feladatai:

Oktatási tevékenység, melynek keretén belül a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara vállalja olyan pécsi telephellyel meghirdetett képzési programok megvalósítását, amelyekbe távoktatási formában kihelyezett konzultációs lehetőségekkel is bekapcsolódhatnak kecskeméti hallgatók. A távoktatásra és a kihelyezett konzultációkra a Bács-Kiskun Megyei Angol-Magyar Kisvállalkozási Alapítvány által működtetett kecskeméti Inkubátorházban kerül sor. 

Kutatási tevékenység, amelynek keretében a Kecskeméti Regionális Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Központ vállalja, hogy Kecskemét Megyei Jogú Város területén a város térségében és Bács-Kiskun megye más településein folyamatosan felméri a rendelkezésre álló munkaerő minőségi mutatóit, képzési igényeit és lehetőségeit; a felnőttképzés és emberi erőforrás fejlesztés területén végzett alkalmazott kutatásaival és kutatási célú fejlesztéseivel segíti az együttműködő Feleket és a térségi önkormányzatokat egy integrált felnőttképzési stratégia kidolgozásában és megvalósításában.

Szakértői, szaktanácsadási tevékenység, amelynek keretében a PTE FEEK együttműködő partnereivel vállalja egy felnőttképzési és emberi erőforrás fejlesztési tudásbázis kialakítását. A Kecskeméti Regionális Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Központ a partnerek együttműködésére építve segíti a térségi önkormányzatokat felnőttképzési és emberi erőforrás fejlesztési tevékenységet segítő pályázati források felkutatásában, pályázatok elkészítésében, a pályázatokhoz szükséges stratégiai programok, fejlesztési tervek kidolgozásában.

 

A Központ keretében a következő képzések esetében várható kiegészítő konzultációs lehetőség megfelelő létszám esetén:

levelező mesterképzések felsőfokú oklevéllel rendelkezők számára:

szakirányú továbbképzések:

 

A képzésekről bővebb információkat a www.felveteli.feek.pte.hu internetes oldalon szerezhetnek az érdeklődők, a képzésekkel kapcsolatos kérdéseket pedig a felveteli@feek.pte.hu  címen, illetve a 72/ 501-500 (22572 mellék) és a 30/ 474 1926 telefonszámokon várják az egyetem munkatársai.

 

VEZETŐSÉG

Szécsi Gábor dr. – központvezető

CSc, habil, egyetemi docens, tanszékvezető, intézetigazgató-helyettes

Telefon: 72/ 501-500/ 22572

              30/ 915-9915

E-mail: szecsi.gabor@feek.pte.hu

 

 

MUNKATÁRSAK

dr. Répásyné Gárdai Szilvia

ügyvivő szakértő

Telefon: 72/ 501-500/ 22572

               30/ 474-1926

E-mail: gardai.szilvia@feek.pte.hu

 

Hírelőzmény: http://feek.pte.hu/hir/Felnottkepzesi_kozpont_alakult_Kecskemeten